App Ontwikkeling IOS en Android

Groei op alle platvormen van IOS tot Android

Er is een app voor elke idee en hier komt onze expertise te pas. Wij helpen bedrijven en startups met het realiseren van de perfecte app op de meest geschikte platform voor hun idee!.

Onze netwerk bestaat uit coders, ontwikkelaars en grafische ontwerpers, samen met een krachtige marketing team zijn wij in staat om uw idee 4x sneller op de markt te brengen dan de concurrent. En in een wereld waar een dag eerder lanceren al ervoor kan zorgen of u faalt of succes behaalt is het cruciaal om de juiste partner te hebben om de concurrent keer op keer een step voor te zijn.

Onze diensten zijn niet beperkt tot alleen een applicatie te maken, wij bedenken samen een marketing strategie om ervoor te zorgen dat de applicatie erboven uitsteekt tussen de miljoenen andere apps en zorgen voor een passende verdienmodel voor de snelste ROI

IOS
Op IOS is de verdienmodel altijd lucratiever geweest en het blijft een marktleider met 2 miljoen apps en een omzet van 22 miljard dollar. IOS is de perfecte platform om apps te lanceren welk bedoeld zijn om omzet te generen.
Android
Als je op zoekt bent op marktinvloed en grote doelgroep te bereiken dan is een Android applicatie de perfecte keuze voor uw idee. Android verslaat IOS op marktaandeel wanneer het aankomt op aantallen met meer dan 2 miljard Android toestellen wereldwijd ben je verzekerd van success.
Windows
Het wint misschien niet op aantallen of zelfs omzet maar Windows Mobile applicaties zijn heel erg popular en gewild op de zakelijke markt. Applicaties welk de workflow en efficientie van de werknemers verhogen zijn heel erg gewild en populair namelijk.

Wie echt een grote naamsbekendheid wilt hebben, en veel potentiële klanten wilt hebben, moet zich gaan richten op app development. Op een enkeling na is er bijna niemand meer die zonder mobiel rondloopt. We zijn er steeds meer afhankelijk van. Een spelletje hier, een appje daar, en voor u het weet zit uw telefoon vol met apps. Voor ondernemers is het belangrijk om de populariteit van apps te gebruiken. Deze zouden zomaar voor een ongekende groei van uw bedrijf kunnen zorgen.

Wat voor app ga u ontwikkelen?

Natuurlijk kunt u niet zomaar een app maken . Net zoals een website moet u een goed doordacht plan hebben van wat u precies op de markt gaat brengen. Wiltu een interactief spelletje? Wilt u een app met informatievoorziening? Of gaat u toch liever voor een webshop in de vorm van een app? Ook met apps is het zo dat de keuze reuze is. Het kan handig zijn om uw verdienmodel hierbij alvast in gedachte te hebben zodat u het meer vorm kan geven. Hier gaan wij later in dit artikel nog iets meer op in.

Hoe gaat u app eruit zien?

Nu heeft u dus in gedachte wat voor soort app u wilt gaan maken, maar hoe gaat het eruit zien? Heeft u een logo en een huisstijl? Dan is het slim om deze in uw app te verwerken, zo is het duidelijk dat deze app onderdeel is van uw bedrijf. Dan is er nog de indeling. Waar gaat alles terecht komen? Wat is het vooraanzicht? Kunt u alles duidelijk vinden? En hoe gaat uw app heten? Dat laatste kan natuurlijk altijd nog aan het einde besloten worden, maar is wel handig om te weten wanneer uw app gaat vullen met tekst. Om goed in beeld te krijgen hoe u nu precies uw app wilt laten verschijnen kunt u een tekening maken. Hierbij begint u met de hoofdpagina, die moet gelijk de aandacht trekken. De eerste indruk is het belangrijkst. Alle andere pagina’s kunnen nog zo spectaculair zijn, maar wanneer uw hoofdpagina er amateuristisch uitziet en niet aantrekkelijk is, zullen de gebruikers al gauw de app verwijderen.

Op welk platform gaat u de app lanceren?

Er zijn veel verschillende soorten platformen om uw app te lanceren. De drie meest populaire keuzes zijn IOS (Apple), Android (Samsung) en Windows. Wat zijn precies de voordelen van deze platformen?

IOS heeft een lucratief verdienmodel en blijft nog altijd een marktleider met meer dan 2 miljoen apps en een omzet van 22 miljard dollar. Voor apps die bedoeld zijn om omzet te generen is dit dus de perfecte keuze.

Android is vooral belangrijk als u op zoek bent naar marktinvloed en een grote doelgroep wilt bereiken. Samsung heeft veel meer toestellen wereldwijd, namelijk meer dan 2 miljard. Met de juiste aanpak kunt u hier dan ook een enorme invloed op uitoefenen.

Windows heeft nu niet echt bepaald de meeste toestellen, en ook niet de meeste omzet, maar het is nog altijd erg populair op de zakelijke markt. Wanneer u dus de zakelijke doelgroep wilt aanspreken kan het lonen om de app op Windows te lanceren.

De essentie van snelheid

Er zijn twee aspecten aan de snelheid die wij bedoelen. Het eerste is hoe snel uw app reageert. Niemand houdt van een trage app of website. Alles moet zo snel mogelijk laden. Bij websites is het zo dat als de website niet binnen twee minuten volledig geladen is, dat de meeste mensen al gelijk wegklikken. Bij een app wordt deze ook al snel verwijderd wanneer blijkt dat hij niet snel genoeg reageert.

Daarnaast is er ook nog de snelheid waarmee u een app publiceert. Of uw de app vandaag of morgen lanceert kan echt al het verschil maken tegenwoordig. U moet uw concurrent altijd één stap voor zijn om belangrijk te blijven op de markt. Ons netwerk bestaat dan ook uit coders, ontwikkelaars en grafische ontwerpers die met hun samenwerking 4x sneller uw idee op de markt kunnen brengen dan de concurrent.

App verdienmodellen

Natuurlijk wilt u uiteindelijk toch kijken naar de verdienmodellen voor uw app. Hartstikke leuk die naamsbekendheid, maar u wilt er ook uw voordeel mee doen. Wij helpen jou met het ontdekken van uw verdienmodel. Het makkelijkst is natuurlijk om de app betaald te maken, maar dan haakt er al gauw een grote doelgroep af. Dat is nooit de bedoeling! Een van de bekendste alternatieven is dan om in-app aankopen te activeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spelletje waarbij u munten nodig hebt. Deze munten zou u dan kunnen kopen. Dat is dan uw verdienmodel.

U zou ook kunnen nadenken over advertenties of sponsoring binnen uw app. Jij krijgt dan een afgesproken bedrag van de adverteerder voor het weergeven van de advertentie. Vaak worden deze per klik of 1000 impressies betaald.

Is uw bedrijf een middle-man? Dan kunt u hier ook een percentage aan verdienen middels uw app. Goede en succesvolle voorbeelden hiervan zijn Airbnb, Tripadvisor en booking.com

App laten bouwen door MKBWebdesk

Wanneer u de app door ons laat ontwikkelen bent u verzekerd van de beste hulp. Wij helpen niet alleen met het bouwen van de app, maar wij bieden ook onze promotie en marketing diensten aan. Tevens zijn onze apps ook SEO vriendelijk waardoor ze makkelijk gevonden kunnen worden. Wij denken mee over uw verdienmodel en zorgen dat een webshop gemakkelijk omgezet kan worden naar een app. Onze app ontwikkelaars, en daarmee ook de app zelf, zijn Google, Apple en Windows gecertificeerd. Zij kennen deze platforms van binnen en buiten waardoor je alleen de beste kwaliteit krijgt. Heeft u nog vragen, of twijfelt u ergens over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Diensten

  • Native IOS, Android, Windows apps
  • Integratie van uw webshop naar app
  • Google, Apple and Windows Certificeerd
  • SEO vriendelijk
  • 24/7 Ondersteuning
  • Promotie en Marketing Diensten
  • Full Stack Developers
  • App verdienmodel
  • Game Ontwikkeling
  • Corporate en Zakelijke Apps