Hosting

Gehost door MKB Webdesk

Wij zorgen ervoor dat u 24/7 online bent

De hosting diensten van MKB Webdesk zijn exclusief alleen beschikbaar voor MKB Webdesk klanten. Wij bieden deze extra dienstverlening aan klanten welk alles georganiseerd willen hebben onder centrale punt. Dit is vooral handig als je 1 aanspreekpunt wilt hebben voor al je online activiteiten.

De soort hosting en de locatie van je hosting heeft een grote invloed op je SEO waarde. Een goedkope hoster ergens in de VS waar ook torrents up wordt gehost zal b.v. uw bedrijf niet goed doen bij Google zoekresultaten in Nederland.

Onze hosting pakketen zijn beschikbaar vanaf 8,95 per maand. Wij beschikken ook over de mogelijkheid om een eigen server virtuele server te plaatsen vanaf 30,- per maand en de optie om SSL certificaat af te geven.

Een Centrale Punt
Scherpe Prijzen
SEO vriendelijk
Volledig beveiligd

Wat is inbegrepen ?

 • 5 GB mail- en webspace
 • Onbeperkte dataverkeer
 • PureSSD harde Schijf
 • Maximaal 30 websites per server
 • IP reputatie check
 • Geo Located Servers
 • IP6 ready
 • Malware and Virus Bescherming
 • Dagelijkse backups
 • SSL Integratie

Optionele Diensten

Onze Gratis Diensten:

 • Wij regelen de DNS instellingen en updaten de WHOIS records
 • Indien je elders gehost bent, passen wij de Name Servers voor je aan
 • Voor elke domeinnaam activeren wij de DNSSEC bescherming.

Our Betaalde Diensten:

 • Migratie tussen hostingproviders
 • SSL Certificaten
 • Managed Servers
 • CDN Netwerk

Ontdek hoe wij u tijd en geld kunnen besparen

Een stabiele hosting is cruciaal voor de beveiliging en imago

Met een globale netwerk van service providers zorgen wij ervoor dat u altijd online blijft 24/7

Bericht verzonden

Als je een website wilt beginnen zijn er veel belangrijke onderdelen, maar er is er één die het meest belangrijk is: de hosting. Jouw host is de plek waar al jouw bestanden van de website worden opgeslagen, en welke ervoor zorgt dat jouw website daadwerkelijk online is. Deze host heeft ook invloed op de snelheid van jouw website, een cruciaal gedeelte van jouw succes.

Wat is hosting?

Heel simpel gezegd is hosting de online ruimte die een webhost aan jou beschikbaar stelt voor jouw website. Er zijn verschillende soorten websites, met allemaal verschillende eisen en wensen. Daarom zijn er ook verschillende soorten pakketten als het om hosting gaat. Wij leggen je graag wat meer uit over de verschillende soorten hosting die beschikbaar zijn.

Shared hosting

Webhosting, hosting en shared hosting betekenen meestal allemaal hetzelfde. Dit is de meest voorkomende vorm van webhosting. Je huurt hierbij in principe een stukje opslag en rekenkracht van de server van de host. Hiermee kun je jouw website online plaatsen. Zoals je waarschijnlijk al aan de naam kunt zien, moet je de server wel delen met andere gebruikers. Voor de doorsnee website is shared hosting een prima optie. Je moet dit in principe zien als een stukje cake. Iedereen die aanwezig is op de verjaardag krijgt een stukje cake, en zo krijgt iedereen die gebruik maakt van de server ook een stukje capaciteit van de server.

Het voordeel van shared hosting is dat het vaak een relatief goedkope optie is. Je hebt ook altijd nog de optie om later een groter pakket aan te schaffen wanneer blijkt dat jouw website meer ruimte nodig heeft. Verder heb je ook vrijwel geen onderhoud aan de webserver.

Natuurlijk zitten er ook nadelen aan shared hosting. Zo is de capaciteit vaak beperkt of gelimiteerd, en heb je te maken met andere gebruikers die voor problemen of overlast kunnen zorgen. Ook heb je geen roottoegang tot de webserver, terwijl dit in sommige gevallen wel nodig is.

VPS-hosting

Daarnaast heb je nog VPS-hosting. Je bent bij deze vorm niet meer afhankelijk van de drukte op andere websites. Wanneer je van plan bent om specifieke technische software te gebruiken, is VPS-hosting ook de keuze voor jou. Een VPS is een virtuele omgeving welke op een volledig zelfstandig deel van de server wordt aangemaakt. Hierdoor kan processorcapaciteit en RAM-geheugen gegarandeerd worden. Op technisch gebied heb je dus behoorlijk veel vrijheid met dit pakket. VPS-Hosting betekent dus dat je onafhankelijk bent.

Uiteraard heeft ieder voordeel ook zijn nadeel. Omdat je onafhankelijk bent, heb je ook meer onderhoud. Deze onderhoud is volledig in eigen beheer. Tevens zijn de kosten ook iets hoger dan webhosting.

Deze vorm lijkt sterk op dedicated hosting, maar er zit wel degelijk verschil. Bij VPS-hosting huurt je als het ware een deel van de server voor jouw website. Bij dedicated hosting huur je een hele server voor jezelf.

E-mailhosting

Je wilt er als ondernemer graag professioneel uitzien. Een van de dingen die je voor jouw professioneel uiterlijk kunt doen is een professioneel mailadres aanschaffen. E-mailhosting is hier genoeg voor. Je host hierbij alleen een domeinnaam en een e-mailpakket, waardoor je altijd en overl email kunt sturen en ontvangen. Een heel simpel pakket maar het kan een beslissende factor zijn voor sommige klanten.

Cloud hosting

Verder hebben we ook nog cloud hosting. Hierbij worden meerdere servers aan elkaar gekoppeld tot een groot cluster. De capaciteit wordt hierdoor makkelijk uitgebreid indien nodig. Het is een relatief nieuwe vorm van hosting en wordt op grote schaal toegepast. De opslag van data is bij cloud hosting centraal geregeld.

Cloud hosting is dus in principe meerdere servers die aan elkaar gekoppeld zijn. Hierdoor kun je makkelijk uitbreiden met extra processorkracht, geheugen of schrijfruimte indien jouw website dit nodig heeft. Je hebt trouwens ook weinig tot geen onderhoud aan de webserver waardoor jij actief aan de slag kunt gaan met jouw website. Helaas is het wel zo dat de de mogelijkheden rondom maatwerk beperkt zijn.

Gratis diensten

Hosting is al een heel gedoe, en het is uiteraard niet gratis. Daarom hebben wij besloten dat je ook wel wat gratis diensten verdient wanneer je beslist om ons als host te kiezen. Zo regelen wij bijvoorbeeld de DNS instellingen voor de website. Als deze niet goed staan dan kan jouw website niet online komen. Ook de WHOIS records, waar opgeslagen staat wie de eigenaar van de website is, veranderen wij voor jou. Misschien had je hiervoor wel een andere host en ben je naar ons overgestapt. Dan moeten de Name Servers ook aangepast worden, anders kan de website namelijk niet online komen. Uiteraard kunnen wij dit kosteloos voor jou regelen. Ook activeren wij DNSSEC bescherming voor elk domeinnaam.

Betaalde diensten

Uiteraard kunnen we niet alles gratis weggeven, daarom hebben we ook betaalde optionele diensten. Een migratie tussen hostingproviders is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Ook SSL certificaten kunnen geregeld worden. Deze zijn nodig om aan zoekmachines en bezoekers te laten zien dat jouw website beveiligd is. Hierdoor krijg je de URL https:// in plaats van http://. Verder bieden wij nog Managed Servers en een CDN Netwerk aan.

Onze diensten

Bij de hosting pakketten bieden wij ook diensten die al inbegrepen zijn. Denk hierbij aan 5GB mail- en webspace en onbeperkt dataverkeer. Je kunt maximaal 30 websites per server bij ons hosten. Een IP reputatie check is ook inbegrepen, evenals GEO Located Severs. Al de websites die wij hosten zijn IP6 ready zodat jouw website klaar is voor de toekomst. Uiteraard is er ook Malware en Virus bescherming. Wij maken ook dagelijkse backups zodat je nooit jouw website kwijtraakt.