Onderhoud

Geupdate blijven

Je concurrentie een stap voorblijven

Eenmaal wanneer de website online is gegaan, moet het ook regelmatig gecheckt worden voor mogelijke beveiligingslekken en updates van de software. Andere redenen waarom de website regelmatig bijgewerkt moet worden is omdat het gedateerde informatie bevat, denk maar aan nieuwe openingstijden, nieuwe foto’s of aangepaste prijzen etc.

Nieuwe functies behoren ook tot een van de meest gevraagde diensten, zoals uitbreiding met een webshop of betaalde abbonementen.

Bij MKB webdesk zorgen we ervoor dat de website altijd beveiligd, responsief en vooral geupdated blijft ten alle tijde met nieuwe informatie omtrent uw bedrijf.

Door deze aanpak hebben wij meer dan 500+ in onze beheer. Meeste klanten komen naar ons toe met een gebroken website of door een slechte ervaring met hun huidige agent.

Dus als je momenteel vastzit met een slecht onderhouden website en je wilt de maximale halen uit je online aanwezigheid, neem dan vandaag nog contact met ons op en we toveren een glimlach binnen de kortste keren bij zowel u als uw klanten.

Full Stack Development
Altijd Veilig
Maandelijks of Eenmalig oplossingen
Reparatie
img

Hacks

Wij bespreken altijd de beste optie wat betreft de onderhoud en veiligheid van uw website. Wij begrijpen heel goed de kennis dat nodig is om uw website veilig te houden tegen hackers.

Vorig jaar alleen al zijn er meer dan 200+ bedrijven naar ons toe gekomen vanwege gebreken in hun website omtrent de beveiliging. Veiligheid is een prioriteit die u niet kan veroorloven te verwaarlozen.