Onderhoud

Geupdate blijven

Je concurrentie een stap voorblijven

Eenmaal wanneer de website online is gegaan, moet het ook regelmatig gecheckt worden voor mogelijke beveiligingslekken en updates van de software. Andere redenen waarom de website regelmatig bijgewerkt moet worden is omdat het gedateerde informatie bevat, denk maar aan nieuwe openingstijden, nieuwe foto’s of aangepaste prijzen etc.

Nieuwe functies behoren ook tot een van de meest gevraagde diensten, zoals uitbreiding met een webshop of betaalde abbonementen.

Bij MKB webdesk zorgen we ervoor dat de website altijd beveiligd, responsief en vooral geupdated blijft ten alle tijde met nieuwe informatie omtrent uw bedrijf.

Door deze aanpak hebben wij meer dan 500+ in onze beheer. Meeste klanten komen naar ons toe met een gebroken website of door een slechte ervaring met hun huidige agent.

Dus als je momenteel vastzit met een slecht onderhouden website en je wilt de maximale halen uit je online aanwezigheid, neem dan vandaag nog contact met ons op en we toveren een glimlach binnen de kortste keren bij zowel u als uw klanten.

Full Stack Development
Altijd Veilig
Maandelijks of Eenmalig oplossingen
Reparatie
img

Hacks

Wij bespreken altijd de beste optie wat betreft de onderhoud en veiligheid van uw website. Wij begrijpen heel goed de kennis dat nodig is om uw website veilig te houden tegen hackers.

Vorig jaar alleen al zijn er meer dan 200+ bedrijven naar ons toe gekomen vanwege gebreken in hun website omtrent de beveiliging. Veiligheid is een prioriteit die u niet kan veroorloven te verwaarlozen.

Onderhoud

Oke, je hebt nu dus een complete website online gezet. Gefeliciteerd! Dit is het begin van jouw zichtbaarheid vergroten. Wie weet heeft de toekomst nog veel meer in de planning staan voor jou. Maar er is een belangrijk onderdeel waar je nog dagelijks mee te maken krijgt: het onderhouden van jouw website.

Website updates

Het maakt niet uit welk platform je gekozen hebt, ieder platform heeft regelmatig een update klaarstaan. In deze updates bevinden zich vaak de laatste ontwikkelingen tegen beveiligingslekken en updates van de software. Afhankelijk van het soort hosting pakket wat je gekozen hebt, kan dit automatisch gebeuren door jouw host of zul je het zelf moeten doen. Wij bieden ook de optie om het onderhoud van de website volledig op ons te nemen.

Nieuwe informatie

Natuurlijk betekent het onderhouden van jouw website niet alleen dat er achter de schermen hard gewerkt wordt. Er zal bijvoorbeeld wel eens nieuwe informatie toegevoegd moeten worden. Denk hierbij aan nieuwe openingstijden, foto’s of nieuwe prijzen. Niemand vindt het leuk om negatief verrast te worden, dus zorg ervoor dat alle informatie op de website actueel is.

Uitbreiding van de website

Je groeit hard en na twee jaar later beslis je dat je de website toch nog wilt uitbreiden. Dat valt ook onder het onderhouden van de website. Misschien wordt het wel tijd voor een webshop toevoeging, of wil je de mogelijkheid bieden om een abonnement te nemen. Alles is mogelijk. Jouw website kan ten alle tijden uitgebreid worden. Denk je dat dit teveel tijd en moeite gaat kosten? Laat ons het werk dan doen! Als jij duidelijk jouw wensen laat weten, dan zorgen wij dat het binnen no-time geregeld is.

Trage website

Als jouw website echt hard is gegroeid, dan zijn er waarschijnlijk ook een hoop documenten en foto’s opgeslagen. Hierdoor kan jouw website na verloop van tijd traag reageren. We hebben al heel vaak gezegd dat een trage website zorgt voor verlies van klanten. Gemiddeld klikt een bezoeker al weg zodra de website niet binnen twee seconden is geladen. Je kunt er dan voor kiezen om een grotere hosting pakket te nemen, maar je kunt ook de website meer onderhouden. Denk hierbij aan software waardoor de foto’s beter gecachet worden en andere kleine aanpassingen die de klant niet zal merken, maar die wel een groot verschil kunnen betekenen.

Wij regelen het onderhoud

Het kan best een hele klus zijn om een website te onderhouden, vooral wanneer de website flink aan het groeien is. Wij snappen ook dat je liever jouw tijd wilt spenderen aan de belangrijke dingen zoals het contact met de klanten. Wanneer je graag hulp zou hebben bij het onderhouden van de website kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen bespreken wij wat er mogelijk is en kunnen wij het onderhoud overnemen.