Over ons

Een korte reis over ons

Een toegewijde team die voor u 24/7 klaar staat.

We zijn met een simpele filosofie begonnen om bedrijven zoals die van u onder de spotlights te zetten voor een concurrend prijs een totaalpakket aan te bieden inclusief hosting en domeinregistratie

Of je nou een gevestigde bloemenzaak bent of een startup, we hebben de juiste netwerk om u door te laten groeien en meer marktaandeel te veroveren door betere SEO te verrichten op uw website.

We bieden diensten aan die duidelijk zijn en waar alle partijen weten wat er geleverd gaat worden voor een vast en lage tarief zonder vage extra kosten.

Die sloeg aan bij de ondernemer die gewoon bezig wilt zijn met het werk en niet achter website ontwerpers wilt aangaan om dingen geregeld te krijgen en de rest is zoals men het zegt….. geschiedenis….

 1. thumb
  Jan, 2011
  Oprichting

  Onze reis begint in een kleine koffietent in london. Het internet is aan het groeien en London is nog sneller aan het groeien maar kleine bedrijven zoals diezelfde koffietent blijven achter in een donkere gat van vergetenheid.

  Er moet een andere manier zijn en dat is er ook, MKB Webdesk is geboren!

 2. thumb
  May, 2013
  Ongekende groei

  De afgelopen 2 jaar is een ware achtbaan geweest voor de oprichters, meer opdrachten vloeit naar binnen en onze team groeit groter.

 3. thumb
  May, 2014
  Voorbij grenzen!

  Onze werk heeft collega's aangetrokken van overal in de wereld en onze network en diensten worden uitgebreid met publicaties en applicatie ontwikkeling

 4. thumb
  May, 2015
  Hello Amsterdam

  Onze kantoor in Amsterdam gaat open en we pakken onze eerste Heineken hier op De Dam met onze nieuwe collega’s

 5. thumb
  Dec, 2017
  Compleet ontzorgd

  We bieden nieuwe en meer uitgebreide pakketen aan welk zowel hosting als domeinregistratie bevat. Deze nieuwe complete ontzorging zorgt voor nog meer gemak bij onze klanten zodat zij zich nog beter kunnen richten op hun bedrijf.

 6. thumb
  Jul, 2019
  Volgende Stap

  Nadat we London en Amsterdam hebben veroverd door de MKB te helpen, richting wij onze pijlen op New York en Dubai met 2 nieuwe kantoren in zicht zullen wij doorgaan met onze klanten ongeëvenaarde diensten te verlenen die zij van ons gewend zijn geraakt.

Icoon
Uitstekende Ondersteuning
Wij zijn 24/7 beschikbaar, onze team staat altijd voor u klaar als er problemen zijn.
Icoon
Gemotiveerde Team
Onze team bestaat vooral uit experts van verschillende gebieden. Variërend van publicatie, marketing, mobiele app ontwikkelaars en nog veel meer!
Icoon
Snel
Omdat wij alles zelf doen is onze aflevertijd van projecten 120% sneller dan onze concurrenten, en deze voordeel ziet u terug zowel op de factuur!

Onze Visie

Onze zaak is uw groei, de enige manier dat wij kunnen groeien en kunnen bestaan is door te zorgen dat u groeit. Deze filosofie en logische beredenering heeft ervoor gezorgd dat wij samen met onze klanten hebben kunnen doorgroeien in de afgelopen jaren.
animationanimation

Ontmoet onze team

Arie van Wessel
Arie van Wessel

Graphic Designer

Enrique Samuvel
Enrique Samuvel

Content Manager

Sasan Seyedi
Sasan Seyedi

Creative Director

Michael Darlington
Michael Darlington

Team Manager

Roel Veenstra
Roel Veenstra

Full Stack Developer

Nathan White
Nathan White

Public Relations Manager

Ahmad Hussain
Ahmad Hussain

Webdeveloper

Henk Korfen
Henk Korfen

Team Manager