Uw SEO score?

Check uw website's vindbaarheid en optimalisatie GRATIS
animationanimationanimation

Wat kan onze SEO Analyse bieden?

Onze SEO Analyse controleert alle factoren waar zoekmachines op scoren. Zo kijken wij niet alleen naar de titels, de URL's en de foto's, maar kijken wij ook naar de verborgen inhoud. Dingen zoals HTML layout, CSS-indeling, laadsnelheid, en backlinks zijn voor ons ook belangrijk. Tevens kunnen wij ook zien of er een sitemap aanwezig is, of er gebruik wordt gemaakt van robots.txt, en of alles klopt in de DNS-instellingen.

Door gebruik te maken van onze SEO Analyse kun je in een simpel overzicht zien wat je nog moet doen aan jouw website om te optimaliseren voor zoekmachines. Onze SEO Analyse tool gaat vooral om de instellingen die je niet kunt waarnemen op de website. De tool is niet gemaakt om inhoudelijk te kijken naar de content. Wel kun je zien wat voor keywords er opgepikt worden door de zoekmachines.

Hoe werkt de SEO Analyse tool?

Het is heel simpel. Je vult jouw website en e-mailadres in, en wij checken de website. Dit is binnen 2 minuten gebeurt. Onze tool bekijkt de informatie van de website net zoals Google dit zou doen. De tool is gratis te gebruiken.