Website Laten Maken

Voor alles een oplossing

Kleine budget maar grote impact

Uw online zichtbaarheid begint met uw website en het hoeft de bank niet te breken om het goed te doen. Bijvoorbeeld je wilt een website laten maken.De fout die de meeste mensen maken, is het uitbesteden van hun website naar het buitenland zonder directe communicatieketen. Ze betalen te veel en komen vast te zitten met een kapotte website. In een laatste poging om het te redden nemen ze hun toevlucht tot te dure bureaus. Die hen opnieuw teveel laten betalen en een groot gat in de portemonnee en bedrijfsreputatie achterlaten.

Het belangrijkste verschil tussen MKB Webdesk en de concurrenten is dat we alle kennis in huis hebben. Dit zorgt voor een snel en volledig geïntegreerd proces waarbij iedereen zich op dezelfde pagina bevindt.

Ons bestaansrecht is uw bedrijf sneller en efficiënter laten werken.  Dat betekent dat we concurrerende prijzen kunnen hanteren. Dit vertaald zich in dat uw ROI veel sneller is dan voorheen.

Maatwerk
MKB Webdesk biedt maatwerk aan voor bedrijven die een specifeke maatwerk nodig hebben of diensten willen aanbieden. Er is geen enkele taak te lastig voor onze programmeurs, daag ons uit en u zult versteld staan. Het is niet makkelijk om een site bouwer vinden
Wordpress
Meeste van onze klanten kiest voor de veelzijdige Wordpress platform. Onze ervaring komt echt hier te pas want ook al denkt iedereen even snel een wordpress site te kunnen op te zetten. Wij weten maar al te goed hoe vaak klanten naar ons toe rennen omdat ze met iemand in zee zijn gegaan die dacht het even te kunnen maken.
Hosting
Nadat wij klaar zijn met uw website op te zetten, heeft u de optie om gebruik te maken van onze hosting diensten. U bent natuurlijk vrij om het elders te laten hosten. Echter meer dan 90% van onze klanten kiest voor het gemak en veiligheid van onze diensten. Bovendien je betaald 1 vast bedrag per maand en kijkt er nooit meer om.
Hosting

Onze Garantie

24/7 Beschikbaar
Lage kosten
Full Stack
Future Proof

Er is een website voor elke budget

Een website laten maken

Neem contact op en ontdek hoe gemakkelijk het wel niet is om met ons te werken.

Bericht verzonden